Stagiaires

27 jan 2017

Op onze school zijn er geregeld stagiaires. Op 18 januari waren er vier snuffelstagiaires van het Calvijn College.

Op 3 februari is het de laatste stagedag van Jessica Staal (OA2), zij heeft een periode van vijf maanden stage gelopen op donderdag en vrijdag. Juf Staal hartelijk bedankt voor al het werk dat je gedaan hebt. We hopen dat het voor jou een leerzame periode was en we wensen je succes bij het vervolg van je opleiding.

Vanaf 7 februari hoopt Lianne Faasse (OA1) haar stage te doen op onze school tot eind april. Ze zal onder andere in groep 1 haar werk doen. We wensen je een goede leerzame periode toe op onze school.

Sinds november loopt Rianne de Korte (OA3) bij ons stage op maandag en dinsdag, zij hoopt te blijven tot aan de zomervakantie.

Vanaf deze week zijn Melanie Boone en Joanne Wouters (Pabo) ook weer in de school te vinden voor hun tweede stageperiode van twee weken. Juf Boone werkt dan in groep 7 en juf Wouters in groep 6.