Goede doelen

21 okt 2016

Vrijdag 7 oktober hadden we bezoek uit SiberiŽ. Andrť Jelisejev heeft ons verteld over zijn werk als dominee en evangelist. Filip Uijl, van Friedensstimme, vertaalde hem. Het was bijzonder om te horen hoe het Woord van God onder soms moeilijke omstandigheden gebracht wordt aan heidenvolken. De kinderen van groep 4 t/m 8 hebben geboeid geluisterd.

Het maakte indruk als er verteld werd over de maaltijd met berenklauwen. We waren verbijsterd als we handjes van kinderen zagen met veel te korte vingers. Vingers die bevroren waren omdat de ouders niet goed opletten vanwege dronkenschap.

We overwegen om tijdens de projectweken in maart en april actie te voeren voor Friedensstimme.

De leerlingen van groep 6 hebben de afgelopen week kruidnootjes voor de ZOA verkocht met een mooie opbrengst van 771,50.

Op 27 september is het zendingsgeld geteld; in de eerste weken van dit schooljaar is er 485,46 opgehaald.