Personeel

20 jan 2018

Juf van Blitterswijk hoopt na de voorjaarsvakantie met zwangerschapsverlof te gaan. Juf Lock-de Rijke hoopt haar te vervangen. Haar e-mailadres is per februari j.lock@boazschool.nl. We wensen juf Van Blitterswijk een goede verlofperiode toe en we hopen dat ze, samen met haar man Henk, van de Heere een gezond kindje mogen ontvangen. Juf Lock heten we van harte welkom. Een fijne tijd op de Boazschool toegewenst.

Op donderdag 29 maart 2018 hoopt juf Jeanieke Goud in het huwelijk te treden met Volkan Ürün. De kerkelijke bevestiging van hun huwelijk zal plaatsvinden om 15.00 uur in de Gereformeerde Gemeente van Yerseke door ds. C. van Krimpen. U bent van harte uitgenodigd om deze dienst bij te wonen.
Na de kerstdienst zal er voor de kinderen van groep 5 een kinderreceptie gehouden worden. De kinderen van deze groep zullen hier nog over geïnformeerd worden. Ook delen we mee dat de juf begin juni met zwangerschapsverlof hoopt te gaan. We wensen de juf en haar aanstaande man van harte Gods zegen toe over hun huwelijksleven.

Stagiaires
Aanstaande maandag begint meester Van Belzen zijn LIO-stage in groep 4. Zijn mailadres is h.vanbelzen@boazschool.nl. Er zijn daarom tot de zomervakantie geen combinatiegroepen meer.

Volgende week begint de tweede stageperiode van de Pabostudenten. Simone van Duivendijk (2e jaars) en Leanne Peene (3e jaars) zijn dan weer op school in respectievelijk groep 2 en groep 0/1.

Op dinsdag 6 februari beginnen twee stagiaires van het Hoornbeeckcollege aan hun stage; Joanne de Visser en Marion Eggebeen, zij zullen 10 weken van 4 dagen stage lopen op onze school. Alle stagiaires wensen we succes toe.